Irene op Natuurhuisje, mei 2024 Genoten van de talloze vogeltjes die in de verschillende bomen huisden en af en aan vlogen. In de tuin staan citroen-, sinaasappel- en mispelbomen en allerlei bomen met bloemen in de mooiste kleuren waarvan ik de naam niet weet. Het was genieten. ’s Morgens baantjes trekken in het zwembad en dan genieten van het prachtige uitzicht: bomen en bergen zo ver je kunt zien. Alles ademt hier ruimte, rust en natuur. Ook ’s nachts was de stilte oorverdovend, we hebben heerlijk geslapen.

Algemene beoordeling 9

Het huis is ruim, sfeervol en van alle gemakken voorzien. De bouw is bijzonder: je ervaart het oude huis, maar tegelijkertijd is er ook een moderne aanbouw. Die sferen zijn heel goed gemixt. Grote keuken, heerlijke bedden en fijne badkamers. Al lonkt de tuin toch altijd het meest 🙂

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door gastvrouw Caroline. Zij heeft genoeg tips om je in de omgeving te vermaken: fiets- en wandeltochten, leuke plaatsjes en fijne restaurants. Ook de fietsen die we bij haar konden huren waren in tiptop conditie (en gelukkig in Nederlandse maten).

Door een wandelongelukje belandden we ’n middag op de 1e hulp in het ziekenhuis. Caroline was direct ter plaatse en heeft in het Portugees een heleboel voor en namens ons kunnen uitleggen en regelen. Fantastisch.

Wij kijken terug op een geweldige week. De natuur in deze omgeving is schitterend, de mensen allervriendelijkst en dit huis en haar eigenaresse passen daar op alle mogelijke manieren helemaal tussen.